طرز تهیه حلوا مجلسی

طرز تهیه حلوا مجلسی و خوشمزه با شیره انگور
برای تهیه حلوا دستورهای مختلفی وجود دارد. بعضی‌ها آردش را حسابی سرخ می‌کنند تا به رنگ قهوه‌ای تیره در بیاید، برخی با خرما شیرینش می‌کنند و بعضی دیگر با اضافه کردن مغزها به حلوایشان آن را به یک عصرانه مقوی تبدیل می‌کنند. ما در این مطلب طرز تهیه حلوا با شیره انگور را به شما آموزش می‌دهیم. حلوایی با طعم متفاوت که شیرینی اندکش آن را خوش‌خوراک‌تر می‌کند.


مواد لازم برای تهیه شیره انگور
آرد سفیددو لیوان
شیره انگوریک لیوان
کره100 گرم
روغننصف لیوان
طرز تهیه حلوا با شیره انگور
مرحله اول
ابتدا آرد‌ها را دوبار الک کنید. سپس یک تابه پهن را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید. آردها را در تابه بریزید و مرتب هم بزنید. بعد از ۱۰ دقیقه و با شروع تغییر رنگ دادن آرد، حرارت را کمتر کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله دوم
آردها را به حال خود رها نکنید؛ چون تنها در چند لحظه ثابت روی اجاق ماندن، احتمال سوختن آردها وجود دارد. مرتب هم بزنید و زیر رو کنید تا یکدست پخته شوند و به رنگ قهوه‌ای در بیایند.
مرحله سوم
بعد از قهوه‌ای شدن آردها (نه چندان تیره)، کره را در تابه بریزید و با پشت کفگیر چوبی روی کره بکشید تا با آردها ترکیب شود. سپس روغن را اضافه کنید.
مرحله چهارم
وقتی روغن، کره و آردها خوب با هم ترکیب شدند، شیره انگور را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. با پشت کفگیر روی حلوا بکشید و دوبار مخلوط کنید تا خوب مواد به خورد آرد بروند.
مرحله پنجم
وقتی حلوای یکدستی آماده شد، آن را در یک ظرف لبه کوتاه بریزید و صاف کنید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید. می‌توانید حلوا را پس از خنک شدن به شکل لوزی برش دهید یا اینکه رویش را با پودر نارگیل یاخلال پسته و بادام تزیین کنید. حلوا با شیره انگور که در این مطلب طرز تهیه‌اش را یاد گرفتید، کم چرب و کم شیرین است. در صورت تمایل، برای شیرین‌تر شدن می‌توانید رویش را با پودر قند ساییده شده تزیین کنید.
تنظیم اینجا را کلیک کنید
منبع :  آشپزی
۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی