شیره انگور

مواد لازم شیره انگور :

انگور : ۶ کیلوگرم
خاک کهنه : ۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیره انگور :

پس از گرفتن آب انگور، با صافی پارچه ای آب انگور را صاف می کنیم.
خاک و با سه لیوان آب مخلوط می کنیم.

وبلاگ دورهمی1397 :آب انگور را روی شعله قرار می دهیم تا ولرم شود بطوریکه انگشت دست داخل آن گرم شود اما نسوزد، شعله را خاموش می کنیم.
خاک را صاف کرده و داخل آب انگور ولرم می ریزیم و هم می زنیم.

آب انگور را برای چند ساعت کنار گذاشته تا خاک ته نشین و مایع شفاف شود.
کم کم و به آرامی آب انگور را از ظرف برداشته و صاف می کنیم. آب انگور مخلوط با خاک ته ظرف را داخل صافی پارچه ای ضخیم مثل متقال ریخته و صاف می کنیم.
آب انگور را روی شعله قرار می دهیم، پس از به جوش آمدن از روی شعله برداشته و حلوا مجلسی را برای چند ساعت کنار می گذاریم تا سرد و شفاف شود، دوباره آب انگور را با صافی پارچه ای صاف می کنیم.
آب انگور را روی شعله ملایم قرار داده و پس از جوش آمدن کف های روی آب انگور را برمی داریم.
آب انگور را آنقدر هم می زنیم تا غلیظ شود، پس از رسیدن به غلظت مورد نظر شعله را خاموش می کنیم.

شیره را پس از برداشتن از روی شعله با همزن آنقدر هم می زنیم تا کف شیره بوجود بیاید. کف شیره را از شیره جدا می کنیم.

منبع: howcook1

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی