شیرینی نسکافه ای

دستور تهیه شیرینی نسکافه ای:

شیرینی نسکافه ای با طعم خاص و بی نظیری که دارد یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه ترین نوع شیرینی در ایام نوروز است . شیرینی نسکافه ای خیلی سریع و آسان آماده می شود و ماندگاری زیادی دارد و بخاطر اینکه با کره و گردو پخته میشود کالری بالایی دارد. با وبلاگ دورهمی1397 همراه باشید.

روش تهیه شیرینی نسکافه ای 

 ابتدا باید کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید.

 

 و بعد نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره هم زده شده اضافه کنید.

 

بعد به آنها زرده تخم مرغ و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.

 

 آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید.سپس کم کم به بقیه مواد اضافه کنید تا خمیر نچسبی بدست بیاید.

 

خمیر را ما بین نایلون باز کنید و نان خامه ای به شکل های دلخواه  قالب بزنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید

 

سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا رنگ شیرینی کمی تغییر کند.

منبع:ashpazi102

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی