دستور تهیه شیرینی نسکافه ای:
شیرینی نسکافه ای با طعم خاص و بی نظیری که دارد یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه ترین نوع شیرینی در ایام نوروز است . شیرینی نسکافه ای خیلی سریع و آسان آماده می شود و ماندگاری زیادی دارد و بخاطر اینکه با کره و گردو پخته میشود کالری بالایی دارد. با وبلاگ دورهمی1397 همراه باشید.
روش تهیه شیرینی نسکافه ای
ابتدا باید کره و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید.
و بعد نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره هم زده شده اضافه کنید.
بعد به آنها زرده تخم مرغ و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید.سپس کم کم به بقیه مواد اضافه کنید تا خمیر نچسبی بدست بیاید.
خمیر را ما بین نایلون باز کنید و نان خامه ای به شکل های دلخواه قالب بزنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید
سپس در فر گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا رنگ شیرینی کمی تغییر کند.
منبع:ashpazi102