پخت “مربای هویج” خوش طعم و خوش رنگ با بهترین و ساده ترین روش هویج ، آب هویج

مواد لازم برای مربای هویج

  • هویج – 1 کیلو
  • خلال بادام یا پسته – 1 قاشق غذاخوری پر
  • شکر – 2 کیلو
  • زعفران آبگرفته – 1 قاشق غذاخوری
  • آب  – 2 پیمانه 
  • گلاب –  نصف پیمانه
  • آبلیمو – 1 قاشق سوپخوری یا جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
  • هل ساییده  –  یک قاشق غذاخوری

مربای هویج

مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

هویج ها را پس از شستن پوست بگیرد و به صورت رنده ای یا درشت خرد کنید . سپس داخل قابلمه بریزید و با دو پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.بعد از اینکه هویج ها پخته شدند شکر و زعفران  را به آن اضافه کنید تا بجوشد و شهد آن قوام بیاید.در آخر پخت هل ،گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید بعد خلال پسته و بادام را اضافه کنید .پس از یک جوش خوردن هویج  شعله را خاموش کنید و بعد از سرد شدن در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربا

نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج

  • می توانید برای اینکه مربای هویج طعم بهتری داشته باشد از خلال بادام و پسته استفاده کنید
  • در صورت تمایل حتما در اواخر پخت مربا ( به میزان یک قاشق غذا خوری ) از خلال پسته یا بادام استفاده کنید
  • برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا  پخته شود
  • در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را 24 ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید
  • برای اینکه مربای هویج شما طعم  متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید  و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید
  • این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید
  • در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که  به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست
  • نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید
  • برای اضافه کردن  آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم.

نکات تکمیلی در مورد مربای هویج

مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : coffeeshop007

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی