طرز تهیه:
مرحله ی اول: یک ظرف مناسب برمی داریم و کره را داخل آن می ریزیم و مدتی صیر می کنیم تا کره کمی آب شود، سپس با همزن برقی آن را هم می زنیم و در حین هم زدن کم کم شکر را می افزاییم.
مرحله ی دوم: پس از هم خوردن مواد ( حدود پنج دقیقه ) تخم مرغ و وانیل را داخل ظرف ریخته، سپس پودر نسکافه و بکینگ پودر را میریزیم و کم کم هم آرد را اضافه می کنیم.
مرحله ی دوم : چس از هم خوردن خمیر و ورز دادن، آن را داخل یخچال نیم ساعتی می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله ی سوم: فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 180 درجه ی سانتی گراد می گذاریم تا کمی گرم شود.
مرحله ی سوم: پس از استراحت خمیر آن را از یخچال در می آوریم، سپس یک سینی برداشته و کف آن را یا روغنی می کنیم یا اینکه یک ورقه ی روغنی می اندازیم و کمی چربش می کنیم و سپس خمیر را پهن می کنیم و با قالب خمیر را بهش شکلی که دوست داریم در می آوریم، پس از شکل دادن آن را به مدت نیم ساعت داخل فر ( بستگی به فر دارد) می گذاریم تا کمی رنگ آن تغییر کند. بهتر است هر چند دقیقه ای به فر سر بزنید و نگذارید تا شیرینی سرخ ( برشته ) شود.
مرحله ی چهارم: پس از پختن بیسکو کیک فر را خاموش می کنیم و بیسکو کیک را پس از چند دقیقه که خنک شد از داخل سینی در می آوریم و داخل ظرفی زیبایی قرار می دهیم. سپس با استفاده از خلال بادام، پسته، فندق و گردو وحتی پودر نارگیل آن را تزئین می کنیم و شکل می دهیم. از این کیک می توانید به عنوان عصرانه همراه با چای یا قهوه میل کنید.
منبع: cookpad