سس قارچ خانگی برای استیک و پاستا
سس قارچ عموما برای استیک و پاستا درست می شود که همراه با این غذاها طعم بسیار لذیذ و باب میل می دهد این سس همانند سس مایونز و سس هلندی برای طعم دهی می باشد، به همین دلیل ما سعی کرده ایم در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک برای شما طرز تهیه سس قارچ را بیان کنیم :
مواد لازم برای سس قارچ
- آب گوشت :1 پیمانه
- آرد سفید :1 قاشق سوپخوری
- کره :50 گرم
- قارچ :250 گرم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
سس قارچ برای استیک و لازانیا
همچنین بخوانید:
طرز تهیه سس قارچ
کره را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ذوب شود و بعد از اینکه کره کف کرد و کفش خوابید آرد را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ، بعد از تفت آرد ،آب گوشت را کم کم داخل ظرف میریزیم و حرارت را کمتر میکنیم سپس نمک و فلفل را نیز اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس یکدست شود.
در این فاصله قارچ ها را هم در کمی کره تفت میدهیم و به سس نرم شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بعد از چند جوش سس را از روی حرارت بر میداریم.
نکات تکمیلی در مورد سس قارچ
سس قارچ جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : ashpazsho