طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی

خمیر پیتزا نوعی نان مخصوص است و در پخت همه پیتزاها از این خمیر استفاده می شود. اینکه خمیر پیتزایی که درست می کنید خوشمزه تر باشد و بافت نرم و لطیفی داشته باشد خیلی مهم است و به جذابیت ظاهری و طعم پیتزای شما تأثیر زیادی خواهد گذاشت. ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه نوعی خمیر پیتزا خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم که به ساده ترین و راحت ترین روش ممکن طرز تهیه خمیر پیتزا می باشد. توجه کنید ما در آموزش، از شیر هم در کنار آب ولرم اسفاده کرده ایم چون در این صورت خمیر پیتزا درست شده کمتر خشک می شود و خوشمزه تر هم می شود. به هر حال اگر تا به امروز خمیر پیتزا درست نکرده اید،طرز تهیه و مواد لازم خمیر پیتزا برای یک عدد پیتزای بزرگ 3 نفره را آماده کرده ایم که شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید خمیر پیتزای خوشمزه و مخصوص درست کنید.

با   دورهمی همراه باشید

 

Image result for ‫طرز تهیه خمیر پیتزا‬‎

مواد مورد نیاز:

  1. آرد سفید: ۳۵۰ گرم
  2. روغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق چای خوری
  3. مخمر فوری: ۲ قاشق مرباخوری
  4. شکر:۱ قاشق چایخوری
  5. آب یا شیر گرم: یک تا یک و نیم پیمانه
  6. نمک: ۱ قاشق چای خوری
  7. (این مقدار مواد برای تهیه دو عدد پیتزا بزرگ مناسب است)

طرز تهیه خمیر پیتزا

قبل از شروع هر کاری، آرد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. یک کاسه گود برداشته و آرد سرد، پودر خمیر مایه فوری و نمک را با هم مخلوط کرده سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید. برای این که بتوانید مواد را راحت‌تر با دست مخلوط کنید، یک ظرف آب یخ بردارید و پنجه‌های خود را خیس کرده و مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با هم مخلوط کنید. از ورز دادن خمیر در این مرحله پرهیز کنید. در ادامه آب را کم کم به خمیر اضافه کرده و دوباره با نوک پنجه‌ها خمیر را هم بزنید سپس آن را از ظرف خارج کنید. روی اپن یا میز آشپزخانه یک سفره پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خوب ورز دهید تا فرمی یکدست و نرم بگیرد سپس روی آن را با روغن زیتون، خوب چرب کنید و داخل ظرف بزرگ، در جای گرم قرار دهید تا پف کند.

چند نکته ی مهم برای تهیه خمیر پیتزای خانگی :

توجه داشته باشید که اگه میخواید خمیر تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به آرامی ور بیاد. اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر تردتر میشه. اکثر رستورانها هم خمیر پیتزا رو از شب قبل آماده میکنن و در یخچال میگذارن. شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه. وقتی که خواستید خمیر رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا حجمش کم شود . این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه. توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمت پیتزا بیشتر از دو سانتی متر نشه.

منبع: همه چیز

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی