طرز تهیه بابا غنوش

مواد لازم برای تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مشهور مصری

 

* سیر : سه حبه 

* بادمجان : 3 عدد

* زیره سبز : 1/2قاشق چایخوری ( 2 گرم )

* تاهینی : 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر )

* آب لیمو : 3 قاشق سوپ خوری ( 45 میلی لیتر )

* فلفل قرمز : 1/2 قاشق چای خوری ( 2 گرم )

* روغن زیتون : به مقدار لازم
* نمک : به مقدار لازم


طرز تهیه بابا غنوش مصری

* بادمجان را به طور کامل بشویید و آن ها را تکه تکه کنید.

* سپس آن ها را در قابلمه با آب و کمی نمک بجوشانید. اگر عجله دارید، می توانید آن ها را بپزید تا پوست آن سیاه شود.

* وقتی نرم، شد آن ها را بکوبید. اگر آن ها را پخته اید، اول پوست آن را بکنید.

* بادمجان ها را فشار دهید تا برخی از آب آن خارج شود . این کار به رفع هرگونه تلخی کمک خواهد کرد.

* حالا زیره سبز ، نمک، حبه سیر، و تاهینی را اضافه کنید . تاهینی خمیر کنجد است و در همه انواع غذاهای خاور میانه به کار می رود. طعم و بافت خوش مزه ی دارد.

* سپس آب لیمو و فلفل را اضافه و به خوبی مخلوط کنید.

* به تدریج روغن زیتون را اضافه وهم بزنید.

* در نهایت، اگر دوست دارید چاشنی بیشتری به آن اضافه و سپس میل کنید.


نکات تکمیلی در مورد بابا غنوش

* بابا غنوش جزو غذای ملل - عربی میباشد 

* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 

* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .

* بابا غنوش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید . 

* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : استوار

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی