مواد لازم برای تهیه بابا غنوش غذای خوشمزه و مشهور مصری
* سیر : سه حبه
* بادمجان : 3 عدد
* زیره سبز : 1/2قاشق چایخوری ( 2 گرم )
* تاهینی : 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر )
* آب لیمو : 3 قاشق سوپ خوری ( 45 میلی لیتر )
* فلفل قرمز : 1/2 قاشق چای خوری ( 2 گرم )
* روغن زیتون : به مقدار لازم
* نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه بابا غنوش مصری
* بادمجان را به طور کامل بشویید و آن ها را تکه تکه کنید.
* سپس آن ها را در قابلمه با آب و کمی نمک بجوشانید. اگر عجله دارید، می توانید آن ها را بپزید تا پوست آن سیاه شود.
* وقتی نرم، شد آن ها را بکوبید. اگر آن ها را پخته اید، اول پوست آن را بکنید.
* بادمجان ها را فشار دهید تا برخی از آب آن خارج شود . این کار به رفع هرگونه تلخی کمک خواهد کرد.
* حالا زیره سبز ، نمک، حبه سیر، و تاهینی را اضافه کنید . تاهینی خمیر کنجد است و در همه انواع غذاهای خاور میانه به کار می رود. طعم و بافت خوش مزه ی دارد.
* سپس آب لیمو و فلفل را اضافه و به خوبی مخلوط کنید.
* به تدریج روغن زیتون را اضافه وهم بزنید.
* در نهایت، اگر دوست دارید چاشنی بیشتری به آن اضافه و سپس میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بابا غنوش
* بابا غنوش جزو غذای ملل - عربی میباشد
* زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
* و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
* بابا غنوش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
* توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : استوار