در این مطلب از ابرتازه ها فوت و فن های مهم در آشپزی حرفه ای را بیان نموده ایم. برای استفاده از این مطلب با ما همراه باشید.
در آشپزی و درست کردن غذا یک سری تکنیک ها و نکات ریزی وجود دارد که برای یک غذای کامل و بدون نقص باید بدانید.
* اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو اضافه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید .
* اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
* برای بر طرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید .
* برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش ، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید .
* برای جلوگیری از کپک زدن نان ، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید .
* به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ها به راحتی بخار شود .
* قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید تا بدین وسیله بوی پیاز به خود نگیرد .
* اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت ، کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکهای در بین نخواهد بود .
برای این که رنگ زرشک در زرشک پلو تغییر نکند چه کار باید کرد؟
روغن داغ رنگ زرشک را تغییر می دهد. وقتی زرشک را روی حرارت می گذارید و با شکر مخلوط می کنید، باید در مدت زمان کم، روی حرارت کم باشد.
بهترین زمان برای اضافه کردن ماست به آش و غذا چه وقتی است؟
زمان مناسب اضافه کردن ماست نیم ساعت آخر است. موقع اضافه کردن ماست بهتر است آن را خوب هم بزنید تا صاف و یکدست باشد.
اگر بخواهیم درون شیرینی، دارچین بریزیم چه زمانی باید آن را اضافه کنیم و با چه چیزی باید مخلوط شود؟
برای شیرینی که دارچین دارد مثل پای سیب، دارچین با سیب مخلوط می شود. برای غذا هم باید در آخر پخت به مواد اضافه شود. برای شربت و شیرینی هم بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید.
برای این که تخم مرغ آب پز بعد از پختن سیاه نشود چه کار باید کرد؟
تخم مرغ آب پز را بعد از پخت در ظرف آب سرد بیندازید تا سیاه نشود.
منبع: ابرتازه ها