طرز تهیه بستنی سنتی

بستنی سنتی خانگی:

مواد لازم

 ۱ لیتر شیر
  1. ۳۰۰ گرم شکر
  2. ۲ قاشق چایخوری ثعلب
  3. ۴ قاشق سوپخوری گلاب
  4. ۲ قاشق سوپخوری زعفران
  5. ۱ قاشق چایخوری پودر هل سفید
  6. ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
  7. ۱۰۰ گرم پسته (خرد شده)

  8. آموزش طرز تهیه بستنی سنتی:

  9. کاپ کیک

  10. سیب زمینی تنوری

  11.  آلبالو پلو

  12. زرشک پلو با مرغ

  1.  
  2.  
    • شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید.
    • شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
    • سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود.
    • بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید.
    • سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید.
    • روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.
    • خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید.
    • بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.
  3.  
  4. *** به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی که به مقدار کم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد. ارزش غذایی: این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد. نکات مهم:
    • اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)
    • ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.
    • اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
    •  هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)
    • بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
    • اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

   

 
۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی