مواد لازم برای سیب زمینی تنوری شکم پر با سوسیس و پنیر
سیب زمینی :8 عدد
کره :2 قاشق سوپخوری
سوسیس :450 گرم
پنیر چدار :2 فنجان
خامه ترش و پیازچه :برای تزیین
طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر با سوسیس و پنیر
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
سیب زمینی ها را چند مرتبه با چنگال سوراخ کنید و آنها را مستقیماً روی توری فر قرار دهید و 50 دقیقه تا زمانی که چاقو به آسانی در آنها فرو برود در فر بپزید.
سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری بگذارید تا خنک شوند. فر را روی کباب پز بگذارید.
زمانی که سیب زمینی ها آنقدر خنک شدند که بشود به آنها دست زد آنها را از طول نصف کنید و با یک قاشق گوشت سیب زمینی را جدا کنید و حلقه ای به ضخامت نیم سانتی متر چسبیده به پوست سیب زمینی باقی بگذارید. گوشت سیب زمینی را برای مصارف دیگر مثل پوره ی سیب زمینی یا گنوچی کنار بگذارید.
دو طرف پوست و داخل سیب زمینی ها را با قلم مو کره بمالید و نمک و فلفل بپاشید. به صورتی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد داخل یک سینی فر بچینید و 2 دقیقه زیر کباب پز بگذارید.
سپس برگردانید و 2 دقیقه دیگر زیر کباب پز بگذارید. حواستان به آنها باشد که نسوزند. پوست سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. سوسیس چرخکرده را در یک تابه ی نچسب و بزرگ روی شعله ی نسبتاً پایین تفت دهید و با یک کاردک چوبی تکه های به هم چسبیده را خرد کنید.
10 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد به این کار ادامه بدهید. با یک کفگیر سوسیس ها را داخل پوست سیب زمینی ها بریزید. روی هر پوست سیب زمینی 2 قاشق سوپخوری پنیر بریزید و 4 تا 5 دقیقه تا زمانی که پنیر کاملاً آب شود زیر کباب پز قرار دهید.
پوست سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید و روی آن را با خامه ترش و پیازچه خرد شده تزئین کنید. بلافاصله سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی تنوری
سیب زمینی تنوری جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سیب زمینی تنوری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک