نکات مهمی که باید در پخت “نرگسی کدو” رعایت کنید!

مواد لازم نرگسی کدو

  • آرد : 1 قاشق
  • شیر :1/4 پیمانه
  • تخم مرغ :3 عدد
  • پیاز داغ : 5 قاشق
  • کدو حلقه شده : 3 عدد
  • نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

نرگسی کدو

 نرگسی 

طرز تهیه نرگسی کدو

کدوها را بشوید و بعد از خشک شدن با پوست به صورت حلقه ای برش بزنید و در روغن داغ شده  سرخ کنید.

در یک تابه دیگر که فقط در حد چرب شدن کفش روغن ریخته شده کدو ها را میچینیم و پیاز داغ را لابه لای کدو ها میریزیم و بر روی حرارت کم قرار میدهیم تا 10 دقیقه ای بپزند.

در این فاصله تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید و با آرد و شیر و نمک و ادویه جات دیگرمخلوط کنید و  روی کدو ها بریزید تا خودش را بگیرد . نرگسی کدو آماده شده را داغ میل کنید.

همچنین بخوانید:

نکات : 

از فلفل های رنگی برای تزیین روی غذا میشه استفاده کرد .

نرگسی کدو

نکات تکمیلی در مورد نرگسی کدو

نرگسی کدو جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
نرگسی کدو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی