آموزش تهیه “مربای قیسی” با روش ساده و عالی

با زرد آلو مربای خوشمزه ای درست کنید

قیسی یا همان زردآلوی خشک شده دارای خواص بسیار زیادی میباشد و در تهیه انواع دسرها ، خورش و مربا مورد استفاده قرار میگیرد. در این مطلب قصد داریم به طرز تهیه مربای قیسی همراه با نکات و خواص آن را بپردازیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای مربای قیسی

  • قیسی : 250 گرم
  • آب لیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
  • بادکا (گلوکز) :1/4 پیمانه
  • هل درسته  : به تعداد لازم
  • شکر : 1 پیمانه

مربای قیسی

 

مربای خوشمزه با زرد آلو

طرز تهیه مربای قیسی خانگی با طعمی بینظیر:

برای تهیه این مربا ابتدا قیسی ها را شسته و به همراه آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند.

در مرحله بعد شکر را افزوده و بادکا را هم بریزید و اجازه دهید تا قیسی ها پخته و مربا غلیظ شود.

بعد از اینکه قیسی پخت و مربا غلیظ شد آبلیمو و هل را بریزید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.

اجازه دهید تا مربا خوب سرد شود سپس در شیشه های خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

 

مربای زرد آلو با طعمی ب یاد ماندی

با   دورهمی همراه باشید

نکات کلیدی تهیه مربای قیسی

  • برای اینکه از غلظت مربا مطمئن شوید یک نعلبکی یا بشقاب را از قبل در فریزر قرار دهید.و بعد از 20 دقیقه جوشیدن مربا، یک قاشق مرباخوری از شهد آن بردارید و در بشقاب سرد شده بریزید.
  • و چند دقیقه ای در یخچال بگذارید تا مربا سرد شود. اگر بعد از انگشت زدن رد انگشت وسط مربا باقی ماند غلظت مربا مناسب است.
  • مربا را می توان با کمی دارچین و هل طعم دار کرد.
  • مربا را میتوان به مدت 6ماه در یخچال نگهداری کرد. ولی اگر قصد دارید بیش از شش ماه آن را نگهداری کنید در فریزر قرار دهید.

نکات تکمیلی در مورد مربای قیسی

مربای قیسی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مربای قیسی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

 

خواص قیسی:

  • قیسی حاوی مقدار زیادی پتاسیم بوده و از این رو برای برای سلامتی قلب و حفظ فشار خون سالم مفید است.
  • پتاسیم موجود در قیسی موجب از بین رفتن گرفتگی عضلانی میشود.
  • قیسی به دلیل داشتن آهن زیاد از کم خونی ناشی از فقر آهن جلوگیری میکندو به افرادی که کم خونی دارند توصیه میشود قیسی بخورند.
  • ویتامین A موجود در قیسی برای بهبود بینایی مفید است. 
  • قیسی دارای آنتی اکسیدان بوده و رادیکال های آزاد بردن را از بین میبرد و از بروز سرطان جلوگیری میکند.
  • قیسی حاوی کلسیم بوده و از این رو برای حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها مفید است و از پوکی استخوان پیشگیری میکند.

 

منبع : کوک فود

۰
زن روز
۲۵ دی ۱۱:۳۵
خیلی خوب بود ممنوم
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی