طرز تهیه سس مایونز خانگی

مواد لازم برای سس مایونز
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن زیتون2 لیوان
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
سرکه 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 4 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
فلفل سفید 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه سس مایونز:
تخم مرغ را در دستگاه میکسر ریخته و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده آن با هم یکدست شوند. درجه چرخش دستگاه را کم کنید و روغن را کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و و خوب هم بزنید.

ترکیب بدست آمده باید شبیه ماست چکیده باشد.بعد در چند مرحله ، به آرامی و یواش یواش  چند قطره سرکه به مخلوط اضافه کنید و بگذارید تا با هم مخلوط شوند.

با   دورهمی همراه باشید

این کار را تا جایی ادامه دهید که سس به غلظت دلخواه برسد.بعد از این مرحله نمک ، پودر خردل ، فلفل و شکر را به بقیه مواد سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس مایونز شما آماده شود.

نکات تهیه سس مایونز

دلیل بریدن سس مایونز
یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود سس مایونز خانگی خراب شود اینست که سس می بُرد. مهم ترین دلیلی که ممکن است سس شما ببرد و خراب شود اضافه کردن روغن به صورت یکجا است. حتما روغن را به صورت قطره قطره به مواد سس اضافه کنید.

دلیل زرد شدن سس مایونز
شاید در خیلی از مواقع رنگ سس مایونز شما به زردی بزند. مهم ترین دلیل این مسئله استفاده از تخم مرغ هایی است که زرده های خیلی پر رنگی دارند. دلیلی دیگر هم وجود دارد ، اگر در مرحله اول زرده تخم مرغ را به خوبی نزده باشید ، سس شما کمی زرد رنگ خواهد شد.

در مرحله آخر می توانید انواع ادویه و سبزیجات معطر دلخواه و مورد علاقه تان را به ترکیب سس اضافه نمایید. از این سس می توانید برای انواع ساندویچ و سالاد استفاده کنید.

بهتر است این را در نظر داشته باشید که این سس مایونز خانگی کاملا سالم و بهداشتی است و یکی از مهمترین تفاوت آن با سس های کارخانه ای نبود مواد نگهدارنده و افزودنی است. به همین دلیل است که مدت زمان استفاده از آن کوتاه می باشد.

 

منبع: cookpad

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی